pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sníte o tom, že budete konverzovat cizím jazykem jako rodilý mluvčí, ale stále vám chybí ve slovní zásobě spousta slovíček? Pak je pro vás online kurz tou ideální možností, jak to změnit. V online kurzu se naučíte 2 000 nejpoužívanějších slov pro konverzaci i důležité fráze. V případě, že zvolíte kurz angličtiny, bude vaše snaha oceněna mezinárodním certifikátem.

 

6měsíční efektivní online kurz angličtiny nebo jiného jazyka

 

Vyberte si jazyk, ve kterém se chcete zdokonalit – angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu nebo čínštinu. Poté se budete učit v pohodlí domova a připojíte se kdykoli vám to bude vyhovovat. Váš postup se automaticky ukládá a vy pokračujete, odkud jste přestali.

 

6měsíční efektivní online kurz angličtiny nebo jiného jazyka

 

Bez problémů projdete 94 lekcí slovíček, 10 lekcí frází a mnoho dalších interaktivních aktivit. K motivaci vám poslouží testy, konverzační témata a osobní statistiky. Jako bonus získáte napínavý dobrodružný příběh v textové i audio podobě na pokračování (pouze pro kurz angličtiny). Kurz je vhodný pro začátečníky až mírně pokročilé.

 

6měsíční efektivní online kurz angličtiny nebo jiného jazyka

 

Speaking Friends funguje na jakémkoliv počítači, tabletu nebo smartphonu s připojením na internet. Nepotřebujete nic stahovat ani instalovat.

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace