pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když na vás vyvíjí tlak šéf v práci, nic příjemného z toho většinou nevzejde. To když začne tlak vyvíjet speciální přístroj na lymfodrenáž, to je již jiná podívaná. Zaskočte si i vy na celých 70 minut do studia Regina, kde vám pořádně rozproudí lymfatický a krevní systém.

 

Další osvědčené rady, jak zatočit s celulitidou, najdete na našem blogu.

 

70minutová přístrojová lymfodrenáž v Plzni

 

Přístrojová lymfodrenáž je účinná moderní metoda masáže, která pomáhá udržovat a vytvářet vyvážený stav proudění mezi krevním a lymfatickým systémem. Je založena na přerušované kompresi končetiny a vytváření tlakové vlny, která podporuje tyto systémy.

 

70minutová přístrojová lymfodrenáž v Plzni

 

Díky lymfodrenáži se budete cítit lépe, protože má pozitivní vliv na cévní a chronickou žilní nedostatečnost, funguje jako prevence a léčba křečových žil, revmatických otoků, bércových vředů a slouží jako předoperační a pooperační prevence.

 

70minutová přístrojová lymfodrenáž v Plzni

 

To ale rozhodně není vše, výsledek totiž bude i vidět. Lymfodrenáž vám zlepší vzhled pokožky celého těla, zpevní podkoží, zredukuje objem těla a potlačí a odstraní celulitidu a tukové polštářky.

 

Díky aktivaci lymfatického systému také urychluje vylučování odpadních látek z těla. Dále odstraňuje pocit těžkých nohou, zbavuje otoků a urychluje prokrvení a metabolismus.

 

70minutová přístrojová lymfodrenáž v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace