pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte problémy s černými tečkami, akné, kožními záněty, vráskami či s rozšířenými žilkami na vašem obličeji? To vše totiž prozrazuje špatné zacházení s pletí. Pokožka mužů se podstatně liší od pokožky žen. Je mastnější a více trpí vlivem každodenního holení, které způsobuje ztrátu hydratace a tuku, více trpí zánětlivými procesy, zvýšenou citlivostí a také zarůstajícími vousy.

 

75minutové pánské kosmetické ošetření pleti v Praze

 

Během této jedinečné procedury vám kosmetička obličej nejprve odlíčí a vyčistí vaši pokožku. Zbaví ji přebytečného mazu, nečistot i odumřelých kožních buněk a zanechá pleť hebkou, rozjasněnou a vyhlazenou jako po liftingu. Nakonec vás čeká ještě jemná masáž pleti a aplikace masky a krému.

 

Pro maximální účinky procedury budou používány přípravky profesionální izraelské dermokosmetiky Christina, které zmírňují negativní reakce pokožky po častém holení, dezinfikují, chrání jí před vysušováním a zpomalují přirozené stárnutí.

 

75minutové pánské kosmetické ošetření pleti v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace