pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

První zaváděcí kolo si vezme na starosti instruktor, aby vás seznámil s vozem a ukázal celou trať. Poté již přijde řada na vás. Usednete za volant, ucítíte, jak vám stoupá hladina adrenalinu a vyrazíte na svou životní jízdu! Celkem si tak vychutnáte 7 samostatných kol a je už jen na vás, zda ve voze budete sedět sami nebo vezmete spolujezdce.

 

8 kol na autocrossové trati v Sedlčanské Kotlině

 

A jaký, že to na vás čeká krasavec? Projedete se v pravém speciálně upraveném autocrossovém vozu. Těšte se na odlehčený Mitsubishi Colt 1.3 12V se zvýšeným podvozkem, speciálním pneu do terénu a vyztuženým rámem. K dispozici jsou rovnou dva vozy a mohou jezdit souběžně.

 

8 kol na autocrossové trati v Sedlčanské Kotlině

 

Jízda pro vás bude opravdu jedinečný zážitek, jelikož je pro vás připraven okruh v Sedlčanské Kotlině, na kterém jezdí opravdoví profesionálové. Celá trať je dlouhá 1150 metrů. Auto mohou řídit pouze osoby starší 18 let s platným řidičským průkazem.

 

8 kol na autocrossové trati v Sedlčanské Kotlině



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace