pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud vám nyní Krav Maga připomíná spíše zkrácený název pro kouzelnou kravičku, věřte, že i tomu nejnabouchanějšímu útočníkovi se vybaví něco jiného. Až na něj sebejistě zakřičíte: „Krav Maga!“, vezme nohy na ramena. Bude totiž dobře vědět, že nevoláte o pomoc v nějakém cizím jazyce, ale chystáte se použít velmi účinný sebeobranný systém.

 

8 lekcí izraelského sebeobranného systému Krav Maga v Praze

 

Krav Maga (neboli „boj zblízka“) je dnes již známá jako jeden z nejúčinnějších sebeobranných systémů na světě. Byla založena Imim Lichtenfeldem, který jako zdatný zápasník a boxer chránil svou čtvrť před německými okupanty tím, že založil domobranu, kterou sám trénoval.

 

8 lekcí izraelského sebeobranného systému Krav Maga v Praze

 

Krav Maga je dnes využívána těmi nejlepšími jednotkami jako je FBI, SWAT apod. Civilní Krav Maga se soustředí na výuku co nejjednodušším způsobem a to formou her a nácviků reálných situací často i v reálném prostředí. Tímto způsobem získáte dovednosti potřebné pro obranu v nečekaných situacích, kdy není člověk vybaven zbraní nebo útok nečeká.

 

8 lekcí izraelského sebeobranného systému Krav Maga v Praze

 

Jak tréninky probíhají?

Lekce začíná vždy rozcvičkou, která je zaměřená hlavně na budování kondice a síly potřebné pro funkčnost později naučených technik. V každém tréninku se učíte nové techniky a opakujete již naučené. Průběžně se tak nejen opakuje, ale stále se posouvá znalost možností útoků a následného řešení.

 

Formou zajímavých cvičení v týmu i jednotlivě získáte vhodné návyky pro taktickou a také pro psychickou stránku. Tréninky jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy všech váhových kategorií.

 

8 lekcí izraelského sebeobranného systému Krav Maga v Praze

 

Rychle získáte představu, jakým způsobem probíhá výuka, a až poté se rozhodnete, zda chcete dále pokračovat jak na daných pravidelných hodinách, nebo po dohodě s instruktorem na privátních lekcích přímo pro vás.

 

Třídy jsou naplněny maximálně 10 lidmi a 1 instruktorem, tudíž se na vás vždy dostane jak v případě dotazu, tak nutného individuálního vysvětlení technik. Témata jsou například: boj na zemi, prevence, slovní sebeobrana, kurz asertivity, hrozby střelnou a bodnou či řeznou zbraní, škrcení apod.

 

 

Nutná rezervace předem. Zrušení termínu minimálně 12 hodin před domluveným termínem, jinak lekce propadá.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace