pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vodice, žádná vodnice! I když vody je tu okolo také požehnaně. Navíc nádherné písčité pláže, obchůdky a krásná městečka.

 

Vodice se řadí k nejatraktivnějším a nejvyhledávanějším letoviskům Dalmácie. Nachází se v malebné zátoce asi 12 km severně od města Šibenik. Své jméno získalo podle četných pramenů pitné vody v místě a okolí.

 

Morava tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Stará část města s malými kamennými náměstíčky a křivolakými uličkami nabízí spoustu obchůdků, taveren a stylových restaurací, které vytvářejí atmosféru města. Vydejte se na toto veselé místo, které je při západu slunce naprosto čarovné.

 

Lákavým cílem procházek je "marina", kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí. Oblíbené je také tržiště se širokou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisko nabízí příjemné promenády, můžete se projet vyhlídkovým vláčkem, dále sportovní a kulturní vyžití (tenisové kurty, půjčovny kol). Podél pláže je možno dojít do malebného přístavního městečka Tribunj, odkud je překrásný výhled na zapadající slunce.

 

Morava tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Dlouhá přírodní štěrková a kamenitá pláž s pozvolným vstupem do moře kombinovaná s kamennými moly a obklopená borovými lesy a čistým mořem láká jak k odpočinku, tak k zábavě jako např. k jízdě na vodním skútru, šlapadle, člunu či nafukovacím banánu, jízdě na tobogánu. Na své si zde přijdou i milovníci potápění, kteří mohou využít kurzy potápění.

 

Morava tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v útulném penzionu Katka necelých 400 metrů od pláže v klidné části kousek od centra. Penzion je třípatrový, nabízí jídelnu a parkování přímo u budovy. Pokoje a apartmány jsou standardně a účelně vybavené balkonem.

 

Morava tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Kapacita penzionu

 

Morava tour - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace