pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sedíte celý den u pracovního stolu, máte namáhavou manuální práci, trápí vás deprese? Navštivte relaxační salon Thani Spa&Wellness! Čeká zde na vás vířivka, což jsou vlastně 3 služby v jednom balíčku – termoterapie, vodní procedura a masáž, a také se můžete těšit na infrasaunu. Při těchto skvělých procedurách si odpočinete, zregenerujete své tělo a načerpáte novou sílu.

 

90 minut v sauně a vířivce pro 2 v salonu Thani Spa v Praze

 

Vířivka

Teplá voda a masážní systém podporují tvorbu endorfinů, které tlumí bolest. Vztlak vody snižuje tlak na klouby a teplá voda uvolní svaly. Hydromasáž ve vířivce je velmi účinná,  je to rychlý a snadný způsob hubnutí, díky odbourávání tuku.

 

Díky pravidelnému využívání vířivky se obnovují motorické funkce, zvyšuje se mobilita a snižují se tendence ke svalovým křečím.


90 minut v sauně a vířivce pro 2 v salonu Thani Spa v Praze

 

Infračervená sauna

Byla vynalezena japonským lékařem Tadeshi Ishikawou. Infrasauna prohřívá lidské tělo do hloubky, což dělá její účinky mnohem efektivnější než klasická finská sauna. Přehřívání organismu v infrasauně zlepšuje krevní oběh a funkce kardiovaskulárního systému, stabilizuje krevní tlak.

 90 minut v sauně a vířivce pro 2 v salonu Thani Spa v Praze

 

Další informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace