pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Masáž, zábal, sauna – zaženou každé trauma! Dopřejte si důkladnou péči o vaše tělo a duši a odpočiňte si při lázeňském balíčku, který je založen na celkové regeneraci. Balíček zahrnuje fytosaunu, zábal těla vysoce výživným tělovým máslem a velice jemnou celotělovou masáž.

 

90minutový regenerační Spa balíček s masáží v Praze

 

Fytosauna

Nejprve své tělo uvolníte a prohřejete v malé cedrové kabince. Během procedury je v ní aplikována pára, prosycená vybranou směsí léčivých bylin. Na rozdíl od klasických saun tato minisauna nepoužívá příliš vysoké teploty, maximálně 50–55 °C. Fytosauna se postará o celkové vyčištění pórů a likvidaci podkožních nečistot.

 

90minutový regenerační Spa balíček s masáží v Praze

 

Zábal těla a masáž

Vysoce hydratační krém rychle oživí suchou pokožku. Směs extraktů z exotických oříšků nejenže dokáže zvlhčit a vyživit suchou pleť, ale v takovém stavu ji dokáže udržet po velmi dlouhou dobu. Mléčné proteiny spustí proces redukce vrásek, zatímco sója a mučenka jemně utiší a zklidní stresovanou pokožku.

 

90minutový regenerační Spa balíček s masáží v Praze

 

Skvělé vlastnosti tohoto másla oceníte bez ohledu na roční období. Pokožka bude nádherně měkká a hydratovaná. Masáž celého těla je velice jemná, k uvolnění napomůže i relaxační hudba a speciální uvolňující osvětlení.

 

90minutový regenerační Spa balíček s masáží v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace