pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také rádi nasáváte s předstihem tu pravou vánoční atmosféru? Jezero Traunsee se každý prosinec zahalí do bílého adventního závoje a nabízí vám nezapomenutelné zážitky.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

V brzkých ranních hodinách odjezd do Gmundenu, přezdívaného "město keramiky", kde má výroba keramiky tradici již více než 500 let. Následuje krátká prohlídka města a radnice s keramickou zvonkohrou, která se rozezní vždy v celou hodinu.

 

Zažijete romantický advent na vodním zámku Orgh na jezeře Traunsee, který je spojen s pevninou 123 metrů dlouhým dřevěným mostem. Uvidíte také adventní trh na nádvoří zámku vonící všemožnými adventními dobrotami.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V odpoledních hodinách přejedete do Lince, kde vás čeká adventní trh na barokním náměstí. Zde můžete ochutnat vánoční punč, domácí medovinu nebo svařené víno či zakoupit některý z mnoha řemeslnických výrobků. V podvečer odjezd do ČR.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

Cena zahrnuje: přepravu autobusem, služby průvodce

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, případné vstupy, nepovinnou místenku

Doporučené kapesné: 20 €

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V autobusech není sestaven zasedací pořádek, proto klientům, kteří požadují konkrétní sedadla, se doporučuje zakoupení místenky. Zájezd se řídí VOP CA Top cestovatel.

 

Více informací o adventních zájezdech si přečtěte na našem blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace