pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Věříte tomu, že se dá budoucnost vyčíst z ruky, z karet nebo, že se zobrazí v křišťálové kouli? Většina z vás asi ne, přesto ale existuje způsob, jak o sobě zjistit důležité informace týkající se především zdraví a životního stylu.

 

Jste jen jeden krůček,… tedy v tomto případě spíše jen jednu kapičku od nového poznání sebe sama. Z jediné živé kapky krve totiž dokáží číst odborníci z pražského Naturoscanu.

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

Darkfield nutriční poradenství = mikroskopie živé kapky krve

Důležitá je již příprava, doporučuje se již den před konzultací konzumovat pouze lehkou stravu s nižším obsahem tuků a bílkovin a hlavně dodržovat pitný režim. V den konzultace byste měli dorazit nalačno, eventuálně před konzultací 4 hodiny nejíst, ale dodržovat pitný režim – min. 4 dl čisté vody.

 

Po vašem příchodu se nejprve probere, zda vás trápí nějaké aktuální, popřípadě chronické potíže, nebo zda je vyšetření pouze preventivní.

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

Poté již následuje bezbolestný odběr kapky krve. Ten se provádí z čerstvě odebrané živé (tedy v pohybu) kapilární krve z prstu. Kapku krve sleduje Darkfield specialista v mikroskopu s nainstalovaným kondensorem temného pole a vy na monitoru PC.

 

Specialista vám vysvětlí, co pozorované elementy či struktury v krvi představují, co znamenají a vypracuje pro vás zprávu s popisem nalezených struktur, jejich fotografiemi a hlavně doporučeními ke změnám.

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

Které jevy můžete v živé kapce krve sledovat?

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

Elektroherbalismus – F-scan 3

Ve druhé části vyšetření vás čeká screening patogenů přístrojem F-scan 3, který využívá princip rezonance stejně jako obecně známá magnetická rezonance. Každý mikroorganismus osciluje při kontaktu s elektromagnetickými vlnami o určité frekvenci.

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

F-scan vysílá do těla slabý elektrický proud (9 V) ve frekvencích postupně se zvyšujících po 500 Hz přes elektrody připojené k tělu, a podle rezonanční odezvy vyhodnotí výsledek – kolik a čeho (viry, bakterie, plísně, prvoky a parazity) se v těle vyskytuje.

 

Kontraindikace frekvenčního screeningu: těhotenství, kardiostimulátor, kovové náhrady v těle

 
Analýza živé kapky krve a screening patogenů v Praze

 

Přečtěte si také reference zákazníků, kteří služby Naturoscanu již vyzkoušeli.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace