pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Není sprcha jako sprcha! Tato jedinečná pomocnice do koupelny vás pokaždé přenese do světa křišťálově čisté a osvěžující vody a nabije vás energií na celý den.

 

Aroma vitamínová sprcha s turmalínem

 

Jedinečná vitamínová Aroma sprcha slouží ke každodennímu sprchování. Odstraňuje vápník obsažený ve vodě, energetizuje, ionizuje a změkčuje vodu pomocí turmalínových keramických kuliček. Šetří vodu, snižuje průtok o cca 44 % a neutralizuje chlór ve vodě.

 

Aroma vitamínová sprcha s turmalínem

 

Proč právě Aroma vitamínovou sprcha?

Kapsle obsahuje také vitamín C (koncentrát z 3000 citrónů). Tento aromatický gel je vyroben zcela z přírodních látek. Příjemná vůně se šíří celým prostorem, právě tím se z vašeho sprchování stane zvláštní zážitek – uklidňující, stimulující a povzbuzující.

 

Aroma vitamínová sprcha s turmalínem

 

Obrácením sprchové hlavice směrem dolů dojde k přerušení toku vody. Pro opětovné spuštění stačí pouze stisknout tlačítko na držadle. Tímto jednoduchým způsobem se ušetří nemalé množství vody.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace