pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ať je chození sebevíc zdravý pohyb, někdy si zkrátka nožky potřebují odpočinout. I tak vám ale to nejhezčí z Prahy neunikne, můžete se totiž povozit na populární dvoukolce Segway. Vyzkoušejte si tuto zábavnou atrakci i vy – všechny památky ve městě zhlédnete rychleji a navíc vás nebudou bolet nohy.

 

Až 120minutová projížďka Prahou na dvoukolce Segway

 

Pokud si nejste jistí, co od Segwaye čekat, můžete si ho zapůjčit pouze na 30 minut. S vozítkem se seznámíte a nemusíte se ničeho bát, je to jednoduché a instruktor vám bude na blízku. Na 60 minut můžete vyrazit na projížďku přes Vltavu, kde projedete Staré Město, Kampu a kolem Národního divadla se zase vrátíte zpět, a za výhledy na Letnou, což je nejakčnější trasa zahrnující Letenský zámeček, Letenské sady či Metronom.

 

Až 120minutová projížďka Prahou na dvoukolce Segway

 

Nejdelší 120minutovou jízdou projedete od Starého města přes Kampu k Nerudově ulici až na Pražský hrad. Pokud zvolíte projížďku romantickou noční Prahou, vydáte se stejnou trasou jen s tím rozdílem, že se budete kochat výhledem na rozsvícené hlavní město. Všechny jízdy začínají v ulici Revoluční 13, Praha 1.

 

Až 120minutová projížďka Prahou na dvoukolce Segway



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace