pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ve studiu Šarm na vás čeká magická atmosféra, klid, relaxace, čistota, krása a příjemné vůně. Čas vám zde bude plynout jiným tempem a zažijete tak pocit jedinečnosti a především luxusní péče.

 

Postará se o vás odborný personál, který vám nabídne nejen špičkové a profesionální služby při samotném ošetření, ale také poradenství, pomoc a porozumění vašim potřebám.

 

Až 120minutové ošetření pro krásnou pleť v centru Prahy

 

Nejprve vás čeká úprava a barvení řas a obočí, po kterém již následuje povrchové čištění pleti. Poté vám bude aplikována maska dle typu pleti a to buď tonizační, revitalizační nebo hydratační.

 

Až 120minutové ošetření pro krásnou pleť v centru Prahy

 

Následuje ošetření galvanickou žehličkou, jemná gomáž a poté si užijete úžasnou ruční masáž obličeje a dekoltu a také mikromasáž očního okolí a podtlakovou vakuovou masáž. Celé ošetření završí závěrečný celotělový kolagen ve formě kolagenového plátu s výtažky z bahna z Mrtvého moře (cca 60 minut). Celkem tedy ošetření vychází na zhruba 120 minut.

 Až 120minutové ošetření pro krásnou pleť v centru Prahy

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace