pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Rádi byste ochutnali Moravu se vším, co k ní patří? Příjemné prostředí, klid a především vynikající víno? Vydejte se tedy do rodinného hotelu Weiss, kde si toto všechno užijete do sytosti. Ten se totiž nachází nedaleko Znojma a zakládá si na vysoké kvalitě. Vznikl po rekonstrukci starého obydlí v roce 1994.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Pro vás je připraveno ubytování v klidné části hotelu v podkrovních dvoulůžkových a vícelůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou standardně zařízeny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a na některých pokojích televizí. V celém areálu hotelu je možnost připojení k internetu pomocí WiFi.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

V nekuřácké restauraci si můžete vybrat jídla z domácí kuchyně, pokrmy z ryb a steaky. Denně je sortiment rozšířen o obědové menu. Podvečer si jistě užijete díky příjemnému posezení na kryté terase ve stínu vinné révy, kde můžete odpočívat a vychutnávat si speciality místní kuchyně. V rámci balíčku máte polopenzi v kreditu 200 Kč/osoba/den. Snídaně jsou kontinentální, večeře formou à la carte.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Hotel Weiss pořádá pro milovníky dobrých vín a příjemných kulinářských zážitků nejrozmanitější akce pod vedením zkušeného sommeliéra. V rámci pobytu si budete moci vychutnat skvělé víno, po dobu jednoho večera máte totiž v ceně neomezenou konzumaci. Balíček zahrnuje také 2 vstupenky na věž ve Znojmě a 10% slevu do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách.

 

 

 

Tipy na výlety

 

Znojmo (13 km)

Znojmo se může pochlubit celou řadou významných historických památek – například rotunda sv. Kateřiny přibližuje svými nástěnnými malbami počátky české státnosti a podle některých odborníků je po Hradčanech druhou nejvýznamnější památkou v Česku.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

 

Znojemská radniční věž (13,5 km)

Radniční věž je hlavní dominanta města Znojma a patří k nejvýznamnějším gotickým stavbám v Česku. Byla postavena v letech 1445–1448 Mikulášem ze Sedlešovic. Věž je asi 80 m vysoká a je opatřena vyhlídkovým ochozem, který je celoročně přístupný.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

 

Aqualand Moravia (34 km)

Děti i dospělí se mohou vyřádit na 20 tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro 3místné rafty si můžete vyzkoušet vůbec poprvé v České republice!

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Připraveny jsou pro vás kromě jiných oblíbené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Chcete se podívat na nová místa? Přečtěte si další TOP tipy na výlety v této oblasti. 

A pokud se chcete dozvědět více o víně nebo burčáku, na našem blogu jsme pro vás připravili tematický článek.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace