pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jaké by to asi bylo strávit dovolenou jen kousek pod vrcholem naší nejvyšší hory? Nebuďte troškaři, nad Sněžkou už u nás nic není, ale v takových Alpách můžete strávit parádní slunečné dny v nadmořské výšce 1 420 metrů a přesto se okolo vás budou tyčit další majestátní štíty hor. Ať už jste vyznavači turistiky, cyklistiky nebo si jen chcete oddechnout, Haus Montanara je pro vás to pravé místo.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ubytování zde budete v jednom z plně zařízených apartmánů pro 2–4 osoby s jednou nebo dvěma ložnicemi. K vybavení patří TV SAT s českými programy i možnost připojení k internetu pomocí WiFi. Samozřejmostí je i vlastní sociální zařízení.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Své oblíbené pokrmy si připravíte díky vybavené kuchyňce s jídelnou. Dále je vám k dispozici společenská místnost s barem, kde si můžete zakoupit točené pivo Radegast 10°, Pilsner Urquell 12° nebo moravská vína, takže si zde budete připadat skoro jako doma.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Alpské sluníčko si užijete na terase s lehátky a využít můžete také místo na grilování. Kromě toho zde najdete také stolní tenis, trampolínu a dokonce i vlastní pramen vody.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

K pobytu navíc dostanete Nassfeld +Card premium, která je pro vás vstupenkou na průzkum úžasných korutanských hor. Zdarma využijete např. kabinkovou lanovku Millenium Expres, sedačkovou lanovku Gartnerkofel, dopravu vláčkem, místní dopravu v údolí, vstup na městskou pláž u jezera Presseggersee, vstup do lanových labyrintů a mnoho dalších atrakcí budete mít s výraznou slevou.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Budete-li si chtít váš pobyt v Alpách ještě více ozvláštnit, nasedněte do auta a užijte si jeden den odpočinku na pláži. Zní vám to zvláštně, pláž a Alpy? Že vám to nejde dohromady? A přece to jde, za hodinku a půl totiž dojedete až k italskému pobřeží, kde vás čeká například Lignano nebo známé Bibione. Opalování, italská kuchyně,… no prostě pohoda.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Tipy na volný čas

 

Turistika v Korutanech

Nassfeld Hermagor je oblíbeným letním místem zejména pro milovníky pěší turistiky. S více než 1 000 km značených stezek patří mezi jedny z nejvhodnějších středisek pro vyznavače daného sportu. Stezky najdete v nadmořské výšce 600–2 800 metrů. Je zde 26 tematických stezek, které vás seznámí s historií mlýnů, bylinek a dalšího nebo vyzkoušejte 17 tras pro Nordic walking v celkové délce 145 km.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Cyklistika v Naturaréně Nassfeld (9,9 km k půjčovně kol)

Najdete zde 800 kilometrů s 31 značenými cyklistickými trasami všech náročností vedoucí nespoutanou přírodou pod alpskými vrcholy. Kdo chce, může si vyzkoušet nejdelší Alpský sjezd v délce 16,2 km. Pro méně zdatné cyklisty je vhodná 90km Korutanská stezka „R3“, která vede z Kötschach-Mauthenu do Villachu. Kolem stezky naleznete útulná odpočívadla a spoustu zajímavých míst – vodopády, skalní útvary, atd.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Koupání v okolí

Tato sluneční strana Alp s více jak tisíce průzračnými jezery vám slibuje za teplých letních dnů velmi příjemné koupání. Můžete si vybrat například mezi jezerem Pressegger See (24,5 km), které nabízí teplou vodu (až 28 °C) v pitné kvalitě nebo se můžete příjemně osvěžit v ledovcovém jezeru Weissensee (41 km).

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Doplatky na místě:

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace