pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

LipoLaser vyvolá v těle proces, který nastává při sportu (běh, cvičení), kdy dochází ke spalování tukových zásob. Působí pouze na tukové buňky, nijak nepoškozuje a nezasahuje vnitřní orgány, nervy, cévy či kůži. Pokud dodržíte doporučení odborné konzultantky, výsledky se dostaví velmi rychle a budou mít trvalý charakter.

 

Až 5x 50 minut hubnutí pomocí přístroje LipoLaser v Praze

 

Světlo červeného laseru proniká přes pokožku do hloubky maximálně 13 mm k vrstvám tukových buněk. Díky šetrnému výkonu a optimalizované vlnové délce stimuluje mitochondrie k produkci energie, která je následně využita ke štěpení triglyceridů na mastné kyseliny a glycerol. Takto rozložené tuky pak absorbuje lymfatický systém vašeho organismu a zaznamenáte výrazný úbytek tuku.

 

Až 5x 50 minut hubnutí pomocí přístroje LipoLaser v Praze

 

Kontraindikace: těhotenství, kojení, epilepsie, nemoc srdce, ledvin, jater, trombóza, léky na ředění krve, krvácivé stavy, ateroskleróza, diabetes 2. stupně, v těle v místě ošetření kožní a infekční onemocnění, citlivá pokožka. Nedoporučuje se při menstruaci.

 

Až 5x 50 minut hubnutí pomocí přístroje LipoLaser v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace