pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hotel, ve kterém se budete cítit jako pán! Nově zrekonstruovaný rodinný hotel Panský dům****  se nachází v srdci Vysočiny, ve městě významných českých sochařů a v centru zimních sportů, v Novém Městě na Moravě. Tato historická budova ze 17. století vždy sloužila jako centrum společenského dění města. Dnes patří mezi historické skvosty.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

 

Město je střediskem zimních sportů na Vysočině a zároveň vyhledávaným místem i v ostatních ročních obdobích pro svoje okolí a čistou přírodu. Na fasádě hotelu jsou také malby od Karla Němce pojmenované Pijáctví a prostory hotelu slouží též jako galerie akademického malíře Aloise Podlouckého.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

 

Čeká vás příjemné prostředí stylově zařízených luxusních apartmánů a útulně vybavených pokojů, vstřícná obsluha a čerstvý vzduch Žďárských vrchů. Obrovskou předností hotelu je jeho využitelnost pro rodiny s dětmi. Hotel Panský dům se dokonce pyšní přívlastkem „baby friendly“ hotel. Nachází se zde dětský koutek, pokojík s hračkami, prolézačky, a dokonce i LCD televizor a DVD přehrávač s pohádkami.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

 

Hotel disponuje vinárnou, barem v přízemí, jídelnou, kuchyňkou a společenskou místností. V jídelně pro vás bude každé ráno připravena snídaně formou švédského stolu. V rámci balíčku se také můžete těšit na horký nápoj, ať už kávu, grog, nebo svařák, a na zákusek. Dále je zde také místnost s kulečníkem, šipkami a dalšími hrami. Hotel Panský dům vám také poskytne 10% slevu na masáže a sjezdovku.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

  

 

Tipy na výlety

 

Ski areál Nové Město na Moravě (2,6 km)

Významným lyžařským centrem na Vysočině je právě Ski areál v Novém Městě na Moravě. Nachází se zde 3 lyžařské vleky, závodní i turistické běžecké tratě, půjčovna lyží a dalšího vybavení. Leží zde také proslulý Harusův kopec, zvaný Harusák, kde funguje také lyžařská škola.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

 

Žďár nad Sázavou (11 km)

Město Žďár nad Sázavou nabízí spoustu zábavy, např. známou cyklostezku, která spadá pod Santiniho a Posázavské cyklotrasy. Tyto trasy jsou delšího charakteru a zahrnují více měst, nicméně samotná cyklostezka ve Žďáru nad Sázavou je dlouhá cca 6 km.

 

Dále zde najdete významné pamětihodnosti, např. žďárský klášter, kostel Nanebevzetí Panny Marie, kostel Nejsvětější Trojice, Dolní hřbitov, morový sloup Nejsvětější Trojice z 18. století nebo gotický a farní kostel sv. Prokopa. Nejznámější památkou je jednoznačně Santiniho Poutní kostel na Zelené hoře.

 

hotel Panský dům *** - Vysočina - ilustrativní foto

 

Po rezervaci termínu pobytu se již reklamace řídí dle podmínek daného podniku.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace