pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Perfektní dovolená se spoustou zábavy, která nabízí mnoho možností volnočasového vyžití a to vše za skvělou cenu. Ideální! Už je jen třeba se sbalit a můžete vyrazit. Ubytováni budete v rekreačních apartmánech Alma, které se nacházejí v lázeňské obci Vyhne. Přímo v obci i v okolí je mnoho přírodních krás, historických památek i mnoho možností pro sport a turistiku.

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto

 

Během 3, 4, 6 nebo až 8 dní budete ubytováni v apartmánech Alma, které mají samostatný vchod, koupelnu (WC, sprchový kout, umyvadlo), jídelní stůl a sezení s televizorem. V jednom apartmánu na patře jsou 2 pokoje 2 +1 a 2 +1 s balkonem, ze kterého je dokonalý výhled na Vodní ráj! K dispozici je i dětská postýlka.

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto

 

V každém apartmánu se nachází plně vybavená kuchyňka, kde najdete úplně všechno na přípravu jakéhokoliv jídla. Proto, pokud se vypravíte na dovolenou jako rodinka, dětem můžete udělat jejich oblíbenou specialitu a pokud vyrazíte s partou přátel, tak můžete i kulinářsky experimentovat. Kuchyňka je zařízena opravdu vším a nic vám nebude k přípravě jídla chybět.

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto

 

K dispozici máte i altán s otevřeným ohništěm, kde si můžete grilovat nebo si připravit výborný kotlíkový guláš. Každý apartmán má posezení venku pro odpočinek a vychutnávání si krásného prostředí.

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Obec Vyhne

Tato malebná obec leží v okrese Žiar nad Hronom, v jižní části Štiavnických vrchů. Vyhne je známá svou hornickou historií, nejstarším pivovarem na Slovensku, železářstvím či strojírenstvím. Přímo nad vesnicí se tyčí vrch Kamenná (495 m n. m.), na jehož úpatí se nachází unikátní přírodní úkaz - Národní přírodní rezervace Kamenné moře.

 

Vodný raj Vyhne (50 m)

Vodný raj Vyhne je ideální místo na zábavu, protože jej můžete navštívit během celého roku. Když se řekne Vodný raj, tak si každý představí relax, odpočinek, klid a skvělou zábavu! Jednoznačně skvělá volba pro rodiny s dětmi nebo party přátel, které láká zábava a smích!

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Banská Štiavnica (12 km)

Známé hornické město Banská Štiavnica se v minulosti proslavilo díky těžbě stříbra. Najdete zde spoustu turistických atrakcí jako například Slovenské důlní muzeum, Banské muzeum v přírodě - skanzen nebo Zámeček ve Svatém Antonu. Příjemné místo na vycházku spojenou s příjemným poznáváním.

 

Apartmany Alma - Slovensko - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace