pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejzdravější potravinové doplňky byste mezi různými prášky a tabletkami hledali těžko. To nejlepší nám totiž dává sama příroda. Tak neváhejte a pusťte se s chutí do ořechů.

 

Mandle nejsou jen oblíbenou pochoutkou a ozdobou pokrmů, ale jsou i velmi zdravé. Dokážou totiž snížit hladinu cholesterolu v krvi a navíc obsahují další řadu vitamínů a minerálů, které tělu prospívají (hořčík, draslík, zinek, železo, vláknina). Nejdůležitější z nich jsou bezesporu antioxidanty, které tělo chrání před volnými radikály. Zdraví velmi prospěšné jsou také jejich nenasycené mastné kyseliny.

 

Balení nesolených ořechů kešu, mandlí nebo pistácií

 

Kešu oříšky si jistě většina lidí vybaví jako vynikající solenou pochoutku. Jejich raw varianta je ale velice oblíbená u příznivců zdravé výživy pro svůj vysoký obsah blahodárných látek. Mezi nejvýraznější se řadí hořčík, nenasycené mastné kyseliny, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, minerály (železo, zinek) a vitamíny A, B1 a E.

 

Balení nesolených ořechů kešu, mandlí nebo pistácií

 

Podobně jako oříšky kešu, i pistácie jsou známé především jako slaný snack. Stejně tak jsou ale i způsoby jejich využití daleko širší. Jsou totiž bohaté na vitamíny (A, B, E), hořčík, antioxidanty, esenciální aminokyseliny (arginin), vlákninu, mangan či beta-karoten.

 

Balení nesolených ořechů kešu, mandlí nebo pistácií

 

Dostupné varianty:

 

Balení nesolených ořechů kešu, mandlí nebo pistácií



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace