pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Abyste si udrželi bílé zuby, není nutně potřeba vzdát se veškerých oblíbených neřestí, jako je káva nebo třeba červené víno. Přírodu lze ošálit malým trikem - bělením zubů!

 

Bělení a mineralizace zubů pro muže i ženy v Praze

 

Bělení zubů využívá bělící gel a studené modré světlo (cold blue light) o vlnové délce 490530 nm. Během bělení tak nedochází k infračervenému ani ultrafialovému záření a dásně nejsou poškozeny. Jde tedy o velmi šetrné bělení.

 

Bělení a mineralizace zubů pro muže i ženy v Praze

 

Při silně znečištěných a zažloutlých zubech (jste-li kuřák, nebo často pijete kávu či čaj) je nutné si zakoupit vouchery dva a po cca 3 týdnech je nutné pro dokonalý efekt proceduru opakovat. Bělení vydrží minimálně po dobu cca 5–6 měsíců dle vaší životosprávy, pak lze opakovat a tak budete mít stále vybělené zuby.

 

Součástí procedury je kontrola odstínu zubů před a po bělení, abyste viděli výsledek. Vhodné i pro děti od 15 let, ale jen s písemným souhlasem rodiče. Odstín výplní, keramických korunek či můstků není bělením ovlivnitelný.

 

Bělení a mineralizace zubů pro muže i ženy v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace