pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Lidský organismus je výsledkem nejlepšího programátora v historii – Matky přírody. Je to ale hrozný tajnůstkář. Neřekne vám, že je v něm něco špatně a místo toho nejdřív s množícími se bakteriemi, viry a hromadícími se toxickými látkami bojuje v tichosti sám. Že jíte zdravě? Nenechte se mýlit, ani zdravá životospráva nezaručuje 100% zdraví.

 

Bezbolestná analýza celého lidského těla v Praze

 

Vaše zdraví totiž ovlivňuje celá řada faktorů – kromě zdravé životosprávy to je i okolní prostředí (znečištěný vzduch, chemikálie v oblečení, látkách i potravinách), stres a nedostatek spánku. Kterýkoliv z nich umí spustit dominový efekt, který končí v čekárně před ordinací lékaře. Tomu ale můžete zabránit, pokud podstoupíte vyšetření přístrojem Sensitiv Imago® 530.

 

Bezbolestná analýza celého lidského těla v Praze

 

A jak přístroj vůbec funguje? Vědecké výzkumy ukázaly, že buňky, tkáně i orgány v lidském těle mají specifickou bio-elektrickou stopu. Pokud se v těle objeví nějaké škodlivé procesy, tyto stopy se změní – každý takový proces přitom vyvolá zcela charakteristickou změnu.

 

Bezbolestná analýza celého lidského těla v Praze

 

Přístroj Sensitiv Imago® 530 provede biorezonanční 3D analýzu, během které zachytí tyto specifické stopy a předá je softwaru k vyhodnocení výsledků. Škodlivé procesy, toxické látky, plísně a další záškodníci už nemají šanci se ukrýt. Na základě výsledků přístroj stanoví, co je špatně, a to díky obsáhlé databázi s modely všech známých patologických procesů.

 

Bezbolestná analýza celého lidského těla v Praze

 

Výsledkem vyšetření je kompletní informace o aktuálním stavu vašeho těla s 96% přesností. Na základě vašich výsledků dostanete doporučení o prevenci, vhodných potravinách, zjistíte, jaké jsou naopak nevhodné, a také upozorní na možné bakterie, plísně a alergeny. To vše na jednom místě, a to během necelé hodiny. 

 

Bezbolestná analýza celého lidského těla v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace