pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Užijte si radost z pohybu i hudby, aniž by vás cokoliv omezovalo. Sluchátka Bluedio Q5 nabízí kvalitní a komfortní poslech hudby při běhání nebo cvičení. Bluedio H+ jsou zase pro opravdové hudební fajnšmekry. U obou je zaručena kompatibilita s operačními systémy iOs, Android i Windows díky technologii bluetooth.

 

Bezdrátová sluchátka Bluedio s bluetooth

 

Sluchátka Bluedio Q5 jsou řešena tak, aby uživatele nikde netlačila. K dispozici jsou výměnné silikonové náušníky v několika velikostech. Speciálně navržený design poskytuje maximální pohodlí. Balení také obsahuje USB nabíjecí kabel. Jsou k dispozici v barvě zelené, červené nebo modré.

 

Bezdrátová sluchátka Bluedio s bluetooth

 

Bezdrátový dosah zaručuje funkčnost až na 10 m. Sluchátka přinášejí mimořádně čistý zvuk bez ohledu na to, kde se právě nacházíte, a to díky DSP technologii pro redukci šumu. Baterie zaručuje dlouhou životnost – při přehrávání hudby vydrží až 7 hodin, jsou tedy perfektní na cestování i sport.

 

Bezdrátová sluchátka Bluedio s bluetooth

 

Sluchátka Bluedio H+ vám umožní poslouchat vaši oblíbenou hudbu nepřetržitě až 40 hodin. Elegantní provedení potěší oko každého milovníka jednoduchého a moderního designu. Disponují také vestavěným FM rádiem a slotem na micro-SD karty. Balení také obsahuje USB nabíjecí kabel. Jsou k dispozici v barvě černé a bílé.

 

Bezdrátová sluchátka Bluedio s bluetooth

 

Specifikace sluchátek Bluedio Q5:

 

Specifikace sluchátek Bluedio H+:

 

Bezdrátová sluchátka Bluedio s bluetooth



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace