pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jsou strojky, které spolehlivě oholí vaši peněženku, ale na tváři vám i přes veškerou snahu zanechají jak vousy, tak nepříjemně podrážděnou pokožku. To ale není případ strojku Kemei, který vám díky svým 5 hlavám dopřeje vždy dokonalé oholení.

 

 

Suché a mokré těsnění holicího strojku nabízí možnost volby způsobu holení. Můžete se pohodlně oholit na sucho nebo si dopřát osvěžující mokré holení s využitím gelu nebo pěny pro zvýšené pohodlí pokožky.

 

Jedinečná technologie detekce křivek nabízí výjimečné pokrytí veškerých kontur vaší tváře a systém F-Track zajistí vousům nejlepší pozici pro co nejhladší oholení.

 

Bezdrátový elektrický holicí strojek Kemei 4 v 1

 

S pokročilým systémem nabíjení máte na výběr ze 2 možností: 50 minut provozu po jednom hodinovém nabíjení nebo rychlé nabíjení na jedno oholení.

 

V balení navíc najdete 2 další nástavce – zastřihovač vlasů a vousů a zastřihovač chloupků v nose. Všechny modely strojků jsou koncipovány pouze pro bezdrátový provoz, aby se zajistila bezpečnost ve vlhkém prostředí.

 

Bezdrátový elektrický holicí strojek Kemei 4 v 1



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace