pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trápí vás akné, jizvy, opary, špatně hojící se rány či bolesti zad, krku nebo kloubů? Vyzkoušeli jste už ledacos ale výsledek se nedostavil? Vyzkoušejte domácí léčbu ve formě biolampy.

 

Léčebné účinky světla využívali lidé již od nepaměti, znali je i obyvatelé starého Řecka, Číny, Egypta či Říma. Biolampa pomáhá při regeneraci buněk, hojení ran, při různých zánětech a zmírňuje bolesti.

 

Biolampa v praktickém kufříku s poštovným v ceně

 

Moderní biolampy účinně potlačují bolest, často už i po prvním použití. Je to důsledkem významných jevů, ke kterým působením polarizovaného světla dochází k produkci látek tlumících bolest, vedou ke zvýšení podnětového prahu a tedy ke nižší citlivosti a ke snížené tvorbě prostaglandinů.

 

Biolampa v praktickém kufříku s poštovným v ceně

 

Ačkoliv je uveden biostimulační účinek na posledním místě, jde vlastně o ten nejdůležitější účinek, protože právě tady jde o skutečnou léčbu, reálnou nápravu a obnovu poškozených tkání a systémů. Celkové biostimulační působení polarizovaného světla aktivuje primární zdroje energie buněk, stimuluje mitochondriální systémy, rozvoj nových krevních cest, podporuje množení kolagenových vláken a zrychluje metabolické procesy.

 

Biolampa v praktickém kufříku s poštovným v ceně

  

Technické specifikace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace