pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také neustále hledáte každou novinku v supermarketu, ale už vás to unavuje? Objednejte si krabičku brandnooz, ve které vám vybrané novinky na trhu potravin budou naservírovány rovnou pod nos. V této jedinečné akci máte možnost vyzkoušet první testovací box z varianty „Nezávazně spolu“ za zvýhodněnou cenu, další měsíční odběry jsou již za běžnou cenu 279 Kč. Nabídka platí pouze pro nové členy.

 

Brandnooz box – balíček potravin „Nezávazně spolu“

 

Brandnooz, to jsou novinky (nooz) vašich oblíbených značek (brand) na trhu potravin a spousta ochutnávek! Tato elegantní zelená krabička s výběrem těch nejlepších novinek potravin se stane vaším každoměsíčním potěšením. Obohatíte tak nejen svůj jídelníček, ale také ušetříte rodinný rozpočet. V každé zásilce je přibližně 8 až 10 produktů, jejichž hodnota je vždy minimálně 279 Kč.

 

Brandnooz box – balíček potravin „Nezávazně spolu“

 

Nebudete-li mít nadále zájem o pravidelné ochutnávání novinek s ostatními členy Noozie rodiny, můžete se jednoduše odhlásit z odběru následujících boxů. Odběr boxů lze snadno ukončit ve vašem profilu, nebo na emailu info@brandnooz.cz či tel. +420 228 882 195.

 

 

Ukončení členství – kdykoli na vašem profilu, e-mailem nebo telefonicky.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace