pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nenechte si masírovat nervy neustálým pracovním napětím a už vůbec ne vaším šéfem. Raději masáž vezměte z opačného konce, toho příjemného. Dopřejte si hodinku jen sami pro sebe v pražském studiu Itta a nechte si tak setřást všechen nahromaděný stres z ramen.

 

Breussova masáž a ošetření ReiKi v pražském studiu Itta

 

Breussova masáž

Po této masáži bez váhání sáhněte v případě, že vás trápí záda. Zaměřená je totiž především na meziobratlové plotýnky a správnost jejich uložení. Masáž regeneruje a uvolňuje zádové svalstvo a nervová zakončení v oblasti páteře. Celkově tak působí blahodárně na vaši fyzickou i duševní pohodu.

 

Breussova masáž a ošetření ReiKi v pražském studiu Itta

 

ReiKi (Rei = univerzální, Ki = energie)

Jste-li unavení a bez energie, právě ošetření ReiKi vás opět postaví na nohy. Během této procedury dochází k odstranění napětí a stresu, ke zklidnění a uvolnění, k rozproudění krve a lymfy a k vytváření hojivé síly. ReiKi pomáhá často i při ekzémech, astmatu, alergiích, ale také při migrénách, bolestech zad, artritidách a při mnoha jiných onemocněních včetně psychických problémů jako jsou deprese a nespavost.

 

Breussova masáž a ošetření ReiKi v pražském studiu Itta

 

Nutná objednávka předem na tel.: +420 603 361 440 (po 14:00).



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace