pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nedovolte světlům protijedoucích aut, aby vás oslňovala. Vychutnejte si zapadající sluníčko bez mžourání, zvládněte hustý déšť i sněžení se suchým zrakem. Užijte si bezpečnou jízdu autem, vyjížďky na kole, vysokohorské výšlapy či běhání s perfektním rozhledem s brýlemi HD Vision!

 

Brýle HD Vision pro řidiče i sportovce

 

Brýle HD Vision ochrání vaše oči a zlepší viditelnost ve zhoršených podmínkách. Jsou ideálním pomocníkem zejména pro řidiče, a to především v mlze, hustém dešti, při stmívání, v noci nebo při ostrém slunci. Ocení je také aktivní sportovci.

 

Brýle HD Vision pro řidiče i sportovce

 

Brýle díky svému tvaru dokonale kopírují obličej, což zajišťuje ochranu očí z boku a zároveň pohodlné nošení. Perfektní design zaručí, že budete vypadat stylově v každé situaci. Speciální polykarbonátová skla se dokážou přizpůsobit prostředí natolik, že jízda autem v nepříznivém počasí bude o mnoho příjemnější a hlavně bezpečnější. Můžete je nasadit také na své dioptrické brýle.

 

Brýle HD Vision pro řidiče i sportovce



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace