pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kdo si jako malý nehrál s kostičkami LEGO, jako by snad ani nebyl. Jejich oblíbenost s postupem času rozhodně neklesá, dalo by se spíše říci, že je tomu právě naopak. Jasným důkazem je i zábavní park LEGOLAND Deutschland, který i se všemi svými atrakcemi čeká jen na vás a vaše ratolesti!

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

Odjezd z Prahy v 01:00 z Prahy z ulice Na Florenci s možností nástupu v Berouně a Plzni, přejezd do Německa. V ranních hodinách příjezd do LEGLNDU Deutschland, jednoho z nejznámějších a nejzábavnějších parků v Evropě, kde dostanete individuální volno pro návštěvu atrakcí tohoto parku.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V LEGOLANDU Deutschland se nacházejí adrenalinové atrakce – horské dráhy, vodní atrakce, podmořský svět, spousta zábavy pro malé i velké. Zaujme vás také část parku, ve které naleznete miniatury známých památek a objektů Bavorska a Evropy složené z kostiček LEGA. Vaší pozornosti jistě neunikne například mnichovský stadion, pohádkový zámek Neuschwanstein nebo pohybující se model letiště.

 

Ve večerních hodinách odjezd do ČR, příjezd do Prahy v nočních hodinách.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

 

Veškeré reklamace musí být řešeny bezodkladně s průvodcem na místě.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace