pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tato procedura patří mezi nejúčinnější a nejbezpečnější metody pro hubnutí, formování postavy a detoxikaci organismu. Ošetření je prováděno na celém těle. Přístroj disponuje návleky na spodní končetiny a bundou pro vrchní část těla. Před ošetřením je vždy prováděno ruční uvolnění horních lymfatických cest.

 

Celotělová přístrojová lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze

ilustrační fotografie

 

Lymfodrenáž se doporučuje při problémech s celulitidou, při problémech s nadváhou, při pocitu unavených nohou, při otocích nohou, jako prevence křečových žil a rozšířených žilek a při bolestech zad.

 

Celotělová přístrojová lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze


Lymfodrenáž se provádí pohodlně vleže alespoň hodinu po jídle a neměla by být přerušována. Výsledek po lymfodrenáži je okamžitý! Již po první proceduře v délce 50 minut je dosahováno měřitelných výsledků. V nohou nastupuje pocit lehkosti, zmenšuje se objem stehen, boků i pasu.

 

Po lymfodrenáži se těšte ještě na jemnou masáž obličeje.

 

Celotělová přístrojová lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze

 

Důležité info

Je nutné mít s sebou mít triko s dlouhým rukávem a legíny s ponožkami bez gumičky do lymfoobleku. Jednorázové lymfodrenážní kalhoty je možné zakoupit přímo na pobočce za příplatek 40 Kč, vršek za 50 Kč.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace