pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete být originální a jít s dobou? Rádi byste měli přehled o všech událostech a upozorněních, ale neradi s sebou nosíte telefon? K tomu vám skvěle poslouží stylové hodinky smartwatch Space Elite s dotykovým 1,5palcovým TFT displejem, ze kterých si opravdu zavoláte.

 

Chytré hodinky s telefonem Space Elite

 

Slot na SIM kartu, telefonování, místo na mikro SD kartu o velikosti až 8 GB, dotykový displej s teleskopickým elegantním stylusem, 1,3 MPix fotoaparát, FM tuner, přehrávač MP3/MP4, sluchátka, náhradní baterie, USB kabel i bluetooth jsou samozřejmostí!

 

Chytré hodinky s telefonem Space Elite

 

Hodinky poslouží i jako dobrý společník při běhání, nebo jako FM rádio či MP3/MP4 přehrávač. Integrovaný bluetooth pak umožňuje ještě vyšší využití a propojení s ostatními zařízeními. Součástí balení jsou i hands-free sluchátka pro poslech hudby i pohodlné telefonování při jakékoli aktivitě.

 

Chytré hodinky s telefonem Space Elite

 

Telefonování je možné uskutečnit hned několika způsoby: přes hands-free, na hlasitý odposlech, nebo bezdrátově pomocí bluetooth headsetu. Přiložený, elegantně zabudovaný, teleskopický stylus vám usnadní orientaci v operačním systému. Součástí balení je navíc náhradní baterie, která je lehce vyměnitelná.


Chytré hodinky s telefonem Space Elite



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace