pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hledáte způsob, jak dosáhnout hedvábně jemné pokožky, ale bojíte se jejího podráždění? Vyzkoušejte toto bezbolestné, neagresivní a velmi účinné čištění ultrazvukem, které nahrazuje klasické ruční čištění, přičemž ale dokáže vyčistit až 80 % pórů. To je oproti ručnímu čištění naprosto bezkonkurenční výsledek.

 

Ultrazvukové čištění pleti v salonu The One Wellness

 

Hloubkové čištění ultrazvukovou špachtlí, která pracuje na principu velice jemných vysokofrekvenčních vibrací, naprosto bezbolestně a velmi účinně čistí pleť. Odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky a současně provádí mikromasáž kožní tkáně. Tato metoda kůži omlazuje a brání jejímu předčasnému stárnutí. Přispívá tak k buněčné obnově pokožky.

 

Ultrazvukové čištění pleti v salonu The One Wellness

 

Ultrazvuk mikronizuje aktivní látku a transportuje ji do kůže. Díky osmotickému jevu, který se aktivuje střídavým stlačováním a rozpínáním mezibuněčné tekutiny, se dosahuje i výrazné hydratace pleti.

 

Mikromasážní účinek ultrazvuku zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje přísun kyslíku a stimuluje syntézu kolagenu a elastinu. V kombinaci s vhodným přípravkem ultrazvuk zmírňuje pigmentové nepravidelnosti a posiluje antioxidační mechanismy.

 Ultrazvukové čištění pleti v salonu The One Wellness



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace