pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pro mnoho lidí je návštěva romantické Paříže doslova splněným snem. Patříte-li mezi ně, máte ideální příležitost naplnit své touhy a podívat se na nejzajímavější místa této francouzské krásky.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

1. den – odjezd z ČR v odpoledních hodinách dle míst odjezdu a noční přejezd do Francie.

 

2. den – v ranních hodinách příjezd do Paříže a okružní jízda – chrám Notre Dame, nejstarší pařížská univerzita Sorbona, Pantheon, Lucemburské zahrady, boulevard Saint Michel, římské lázně Cluny, boulevard Saint Germain, Justiční palác, most Pont Neuf, Louvre, Musée d’Orsay, Poslanecká sněmovna, most Alexandra III., Invalidovna s fotopauzou dle časových možností, Ecole Militaire a Champ-de-Mars.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Poté se přesunete k Eiffelově věži, kde budete mít možnost výstupu na tuto nejznámější pařížskou pamětihodnost. Následuje celodenní prohlídka s průvodcem – procházka po nábřeží Seiny s možností plavby po Seině a třída Champs Elyseés s Vítězným obloukem, kde dostanete volno k prohlídce, na nákupy, posezení v kavárně aj.

 

Pokračovat budete na Náměstí Svornosti, Tuillerijské zahrady, chrám Madeleine, až k Muzeu parfémů Fragonard – prohlídka expozice o výrobě a historii parfémů s možností vyzkoušet si jednotlivé vůně a zakoupit originální francouzské parfémy za tovární ceny. V podvečerních hodinách odjezd na ubytování na okraji Paříže.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den – v ranních hodinách vyrazíte do Versailles, kde vás čeká prohlídka barokní rezidence krále Slunce, Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály v čele se známou Zrcadlovou síní. Dále navštívíte rozsáhlé zahrady se spoustou soch a fontán.

 

Odpoledne se vrátíte z Versailles městským vlakem do Paříže, kde budete mít možnost prohlídky Louvru. Poté váš čeká procházka přes Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards – budova Burzy, Opera Garnier. Čas bude i na procházku po pařížských bulvárech s možností zážitkové prohlídky Musée Grévin – muzea voskových figurín.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V případě zájmu povečeříte v typické francouzské restauraci. Po ní se přesunete do čtvrti Montparnasse, kde budete mít možnost výstupu na Tour Montparnasse s vyhlídkovou terasou ve výši 210 m. Ta nabízí vyhlídku na noční Paříž s osvětlenou Eiffelovou věží a dalšími pařížskými památkami. Poté vás již čeká odjezd do ČR.

 

4. den – příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ceny vstupů:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace