pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte krásné fotografie z letošní dovolené a nechcete je nechat jen v počítači, nebo draze vyvolávat v obchodě? Žádný problém – pořiďte si fotoknihu přesně na míru. Teď navíc s parádní slevou!

 

Můžete si zvolit ze tří variant fotoknihy dle počtu stránek a rozměru. Všechny fotoknihy mají jedno společné - maximální kvalitu. Fotokniha vám vydrží dlouhé roky bez sebemenšího poškození, můžete se tedy dívat na své oblíbené fotografie se svými blízkými znovu a znovu.

 

Tři druhy fotoknih až o 104 stránkách v pevné vazbě

 

Že nahrát a vhodně upravit fotky je příliš složité a náročné? Ale vůbec ne! Na úpravu fotek do ideální podoby nepotřebujete stahovat žádné drahé nebo složité programy. Jednoduše si zdarma stáhněte program, který byl vytvořen speciálně pro tyto účely na webových stránkách.

 

Tři druhy fotoknih až o 104 stránkách v pevné vazbě

 

 Tři druhy fotoknih až o 104 stránkách v pevné vazbě

 

Možnost přikoupení dalších stran nebo potisku desek:
U variant Fotosešit a Fotokniha OH17 a 0H18 za každé další 4 stránky 48 Kč. U varianty Metalbind Big každé 2 stránky za 36 Kč. Potisk desek nyní v akční nabídce zdarma.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace