pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Účinky cvičení na Rolleticu jsou trvalého rázu, protože tento stroj neodstraňuje vodu, ale pracuje s tukovými buňkami. Akupresurní masáž Rolleticem urychluje odplavování toxických látek, jejichž usazování okolo tukových buněk je jedním z důvodů vzniku celulitidy.

 

Během ošetření dochází rovněž k uvolnění bloků svalových skupin, srůstů změkčení jizev a zpevnění podkoží. Klienti ocení, že dosáhnou zlepšení postavy vlastně bez zbytečné námahy nebo zatěžování organismu.

 

Cvičení na přístroji Rolletic + Vacushape v Praze

 

Elliptical efektivně posiluje svaly nohou, stehen a hýždí. Protáhne také vaše zádové svaly, ramena a paže. Pozitivně působí na kardiovaskulární systém, podporuje látkovou výměnu a zlepšuje tělesnou kondici.

 

Cvičení na přístroji Rolletic + Vacushape v Praze

 

VacuShape je pohyb v podtlaku – moderní způsob odbourávání depotního tuku a odstraňování celulitidy. Přístroj VacuShape byl vytvořen tak, aby opravdu účinně fungoval, čemuž předcházela řada testů. Dnes je to velmi vyhledávaný pomocník pro spalování tuku na břiše, bocích, hýždích a stehnech.

 

Cvičení na přístroji Rolletic + Vacushape v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace