pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pyžamo s dlouhými rukávy a dlouhými nohavicemi (131016) již není k dispozici. Vrchní díl je tvořen pruhovaným tričkem s kapsičkou a výstřihem do „V“, který je zdoben knoflíčky. Lemy rukávů a výstřihu ladí s barvou kalhot.

 

Dámské pyžamo Two Cats (131035) s krátkým rukávem a ¾ nohavicemi vám poskytne maximální pohodlí. Vrchní díl tvoří tričko v růžové barvě s módní výšivkou, s kulatým výstřihem a s knoflíčky. Rukávy a výstřih mají puntíkovaný lem, který ladí se spodním dílem pyžama.

 

Dámské pyžamo v několika provedeních

 

Dámské pyžamo Flower Dreams (131015) již není k dispozici s krátkým rukávem a ¾ nohavicemi s originálním potiskem. Vrchní díl tvoří tričko v růžové nebo zelené barvě s květinovým potiskem a kulatým výstřihem. Lem výstřihu ladí se spodním dílem pyžama.

 

Stylové dámské pyžamo Flower Dreams (131051) s krátkým rukávem a ¾ nohavicemi vás jistě zahřeje. Vrchní díl pyžama tvoří tričko v červené barvě s módní kapsičkou s výšivkou a s výstřihem do „V“ s knoflíčky. Rukávy a výstřih mají pruhovaný lem, který ladí se spodním dílem pyžama.

 

Dámské pyžamo v několika provedeních

 

Pyžamo Cats Dreams  je k dostání ve dvou provedeních. S dlouhým rukávem a s dlouhými nohavicemi v růžové barvě (131046) již není k dispozici nebo s krátkým rukávem a ¾ nohavicemi ve žluté barvě (131045) již není k dispozici. Vrchní díl pyžama má ve spodní části kapsu, na hrudníku potisk a kulatý výstřih. Lem výstřihu i rukávů ladí s barvou kalhot.

 

Pyžamo s grafikou Cats Dreams (131062) má dlouhé rukávy i nohavice střižené do zvonu a mírně nařasenými lemy. Výstřih do „V“ je zdobený knoflíčky. K dostání je ve dvou barevných kombinacích, bílé a zelené. Již není k dispozici.

 

Dámské pyžamo v několika provedeních



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace