pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stejně jako na poušti má každá kapka vody cenu zlata, při ranním vstávání a přípravě na odchod do práce je zkrátka každá minuta navíc k nezaplacení. Šetřete čas s chytrým účesem, o který se nemusíte starat.

 

Dámský kadeřnický balíček s 3D střihem v Praze

 

3D střih znamená technické, geometrické stříhání podle geometrických linií růstu vlasů. Od klasického střihu se liší tím, že se stříhá na suchých vlasech.

 

Kadeřník se vždy řídí danou geometrií, což je například tvar trojúhelníku, kruhu, čtverce nebo obráceného "V". Zvláštností této metody je, že tyto obrazce se objeví jak u kontury obličeje, tak v oblasti krčních partií, což vytvoří trojrozměrný efekt.

 

Dámský kadeřnický balíček s 3D střihem v Praze

 

Tímto střihem lze vyzrát i na nesourodost vlnitých vlasů. 3D střih nevyžaduje žádnou údržbu. Vlasy se pouze suší proti směru růstu. Vlasy stačí proklepat nebo nechat volně schnout.

 

Obě varianty obsahují střih, mytí, foukanou a kompletní styling. Druhá varianta navíc zahrnuje barvu nebo melír dle vašeho přání.

 

Dámský kadeřnický balíček s 3D střihem v Praze

 

Nutné objednání předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace