pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Diamant může ženu zkrášlit více způsoby. Jako první se vám jistě vybaví šperk, ale ten by neměl odvádět pozornost od přirozené krásy. Tu naopak podtrhne diamantová mikrodermabraze.

 

Špičkový moderní kosmetický přístroj pracuje na principu jemného mechanického obrušování epidermis pomocí speciálních diamantových nástavců. Takto se za současného působení vakua odstraňují nečistoty z pórů a odumřelé kožní buňky.

 

Diamantová mikrodermabraze v Praze

 

Působení vakua zlepšuje lymfatickou drenáž obličeje, stimuluje krevní oběh a detoxikuje pokožku. Výrazně se tak zkvalitní průchodnost kůže pro další aplikované vyživující či léčebné prostředky. Kombinace všech účinků vakuové mikrodermabraze vede postupně k novotvorbě kolagenních a elastinových vláken a tedy k tolik žádané rejuvenaci.

 

Diamantová mikrodermabraze v Praze

 

Indikace:

 

Diamantová mikrodermabraze v Praze

 

Výsledky dosažené touto metodou jsou na první pohled výrazné hned i po jediném ošetření. Odcházíte krásnější se svěží, mladě a zdravě vypadající pletí. Počet ošetření záleží na celkovém stavu pleti, jejím biologickém stáří a kombinaci s jinými metodami. Doporučuje se nejlépe 3–6 sezení v intervalu 1x za čtrnáct dnů až 1x za měsíc. Po aplikaci je vhodné se chránit před slunečním zářením.

 

Diamantová mikrodermabraze v Praze

 

Ultrazvukové čištění pleti

Nahrazuje ruční hloubkové čištění, přičemž vyčistí až 80 % pórů! Po vyšetření navíc nikdy nemáte podrážděnou pleť. Toto ošetření naprosto bezbolestně, neagresivně a velmi účinně čistí pleť. Odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky a současně provádí mikromasáž kožní tkáně. 

 

Diamantová mikrodermabraze v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace