pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Milují vaše děti dobrodružství? Chcete vyplnit čas vašeho dítěte zajímavým programem? Nemůžete odtrhnout dítě od počítače či televize? Pak je tato výprava přesně to pravé, co je bude bavit! Výprava zahrnuje 10 úkolů a za každý úkol dítě získá 1 bobříka. Při splnění všech úkolů na děti na konci čeká za odměnu i poklad!

 

Dobrodružná hra pro děti do Babiččina údolí

 

Hra spočívá v hledání krabiček ukrytých v kořenech, dutinách stromů, pod kameny či pod listím. Je možné použít buď GPS a hledat pomocí GPS souřadnic nebo podle obrázků. Celkem se hledá 10 krabiček, v nichž jsou ukryty úkoly, za které se sbírají bobříci.

 

Dobrodružná hra pro děti do Babiččina údolí

 

Bobřík rýmů, bobřík dopravy, bobřík bystré hlavy, bobřík smyslů, bobřík slov, bobřík rozumu, bobřík zvířat, bobřík protikladů, bobřík bystrosti, pohádkový bobřík – po získání všech těchto bobříků čeká na malé dobrodruhy ještě rozluštění posledního úkolu a poté už je poklad nadosah!

 

Dobrodružná hra pro děti do Babiččina údolí

 

Trasa je dlouhá cca 2,5 km a vede po naučné stezce Jakuba Míly směrem do Ratibořic. Trasa je navíc vhodná i pro terénní kočárky. Hra je vhodná pro děti od 5 do 9 let a bude se líbit klukům i děvčatům. Cestou se navíc můžete zastavit na Starém Bělidle a podívat se, kde sedávala Viktorka nebo se podívat do zámku.

 

Dobrodružná hra pro děti do Babiččina údolí



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace