pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hledáte klidné zázemí pro vaši dovolenou nebo rekreační pobyt s rodinou? Výhodná poloha a moderní vybavení uspokojí s jistotou i ty nejnáročnější klienty.

 

Apartmány Flamenco - Pálava - ilustrativní foto

 

Apartmány se nachází v blízkosti města Hustopeče v malebné vesničce jménem Kurdějov. Každý apartmán je vybaven kuchyňským a pracovním koutem, nechybí zde ani bezdrátový internet a televize se satelitem.

 

Jelikož se apartmány nachází ve známé vinařské oblasti, určitě zavítejte do místních sklepů, kde se nabízí lahodná jihomoravská vína.

 

Apartmány Flamenco - Pálava - ilustrativní foto

 

Atraktivní prostředí, ve kterém se apartmány Flamenco nachází, vám nabízí množství aktivit a zábavy ve volném čase. Na své si přijdou nejen obdivovatelé krásné přírody a kulturních památek, ale i milovníci sportovního vyžití.

 

Kurdějov je oblíbeným začátkem modré cyklostezky André - 31 km dlouhý okruh vinařskou krajinou Velkých Pavlovic, Bořetic, Vrbic, Kobylí a Němčiček.

 

Apartmány Flamenco - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Pálava

Jen 15 minut jízdy autem vás dělí od věhlasné rybářské oázy a typických moravských vinárniček. Pálavské vrchy jsou také oblíbenou destinací mezi horolezci. Skály jsou zasazeny do nádherné přírodní scenérie a nabízí množství výstupů všech stupňů obtížnosti.

 

Apartmány Flamenco - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Mikulov

Město Mikulov je památkovou rezervací již od roku 1952. Hlavní dominantou je zdejší barokní zámek, v němž jsou uloženy cenné historické sbírky. Mezi nejzajímavější patří bezpochyby četné vinařské expozice. Mikulov je výchozím bodem vinařské naučné stezky, která na trase okolo Pálavy seznamuje návštěvníky s tradicemi mikulovské vinařské oblasti.


Apartmány Flamenco - Pálava - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace