pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hotel leží v západní části Šumavy, které se také říká Zelená střecha Evropy. Najdete ho v Národním parku a chráněné krajinné oblasti Šumavy, kde můžete potkat třeba rysa ostrovida, jelena lesního, prase divoké, tetřeva hlušce nebo čápa černého.

 

Hotel Enzian - Šumava - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji na 2 nebo 4 noci. Mezi standardní vybavení pokoje patří samozřejmě také vlastní WC a sprcha nebo koupelna.

 

Hotel Enzian - Šumava - ilustrativní foto

 

V hotelové restauraci si pochutnáte zejména na tradiční české kuchyni. V rámci balíčku jsou pro vás připraveny každodenní snídaně formou bufetu, dvouchodové večeře, 1x poctivý domácí štrúdl a káva nebo čaj a u 5denního pobytu navíc 1x domácí palačinka se zmrzlinou a šlehačkou.

 

Když je na hotelu méně hostů, snídaňový bufet se nezakládá, ale nabízí se seznam bufetu, ze kterého si budete moci vybrat.

 

Hotel Enzian - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety


Půjčovna lodí Otavatour (27 km)

Rodinná půjčovna lodí ze Sušice funguje již přes 10 let. Nabízí vám lodě, kajaky, rafty, nafukovací kanoe a další vodácké vybavení. Je možné domluvit jednodenní i vícedenní výlety po řece Otavě. Trasy jsou vhodné pro rodiny s dětmi, ale i pro zkušené vodáky.

 

Hotel Enzian - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Vodopád Bílá Strž (11 km)

Nejvyšší vodopád v české části Šumavy se nachází v hlubokém kaňonovitém údolí Bílého potoka v nadmořské výšce 940 m n. m. Vodopád uzavírá tři kilometry dlouhou rokli Bílá strž, která vám poskytne překrásný pohled na přírodní rezervaci.

 

Hotel Enzian - Šumava - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace