pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sníte o tom, že budete konverzovat cizím jazykem jako rodilý mluvčí, ale stále vám chybí ve slovní zásobě spoustu slovíček? Pak je pro vás online kurz tou ideální možností, jak to změnit. V online kurzu se naučíte 2 000 nejpoužívanějších slov pro konverzaci, důležité fráze a zopakujete i gramatiku. Vaše snaha bude oceněna mezinárodním certifikátem.

 

Efektivní angličtina nebo jiný jazyk online

 

Vyberte si jazyk, ve kterém se chcete zdokonalit – angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu nebo čínštinu. Po úspěšném absolvování 6měsíčního online kurzu získáte mezinárodní certifikát, naučíte se 2 000 nejpoužívanějších slov pro konverzaci, fráze a zopakujete si gramatické okruhy určené speciálně pro lidi, kteří se chtějí zlepšit v konverzaci.

 

Efektivní angličtina nebo jiný jazyk online

 

Bez problémů projdete 94 lekcí slovíček, 10 lekcí frází, 20 gramatických okruhů s cvičeními a mnoho dalších interaktivních aktivit. K motivaci vám poslouží testy, konverzační témata a osobní statistiky. Jako bonus získáte napínavý dobrodružný příběh v textové i audio podobě na pokračování. Kurz je vhodný pro začátečníky až mírně pokročilé.

 

Speaking Friends funguje na jakémkoliv počítači, tabletu nebo smartphonu s připojením na internet. Nepotřebujete nic stahovat ani instalovat.

 

Efektivní angličtina nebo jiný jazyk online



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace