pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Toužíte po skutečně originální výzdobě interiéru či zahrady? Erb zhotovený na zakázku přesně podle vašich požadavků se u vás bude rozhodně vyjímat a nikdo ho jen tak nepřehlédne. Navíc ho můžete i barevně sladit s ostatním vybavením.  

 

Můžete si objednat jakýkoli motiv erbu z historických zdrojů nebo dle vlastního návrhu – ruční práce neklade meze vaší fantazii.

 

Erb s vlastním monogramem nebo číslem domu

 

Sochařka Elinor se 10 let věnovala keramice, ale pak ji oslovila tvorba z umělého kamene/pískovce a u té si už přála zůstat.

 

Co kus, to originál! Sochařka totiž nevytváří žádné odlitky, ale dává si záležet na kvalitní ruční práci. Tvoří z umělého pískovce, který odolává povětrnostním vlivům, tudíž je vhodný pro dekoraci domácnosti i zahrady, interiéru i exteriéru.

 

Erb s vlastním monogramem nebo číslem domu

 

Vybrat si můžete ze 3 barev umělého pískovce:

 

Erb s vlastním monogramem nebo číslem domu

 

Další věcí k výběru je typ uchycení pískovce na stěnu (1. roxory pro pevné přizdění nebo 2. dočasné zavěšení):

 

Erb s vlastním monogramem nebo číslem domu

 

Výrobce bude v době od 18. do 21. 9. 2014 v zahraničí bez přístupu na e-mail, ale bude obratem odpovídat na SMS, a e-mailové dotazy zodpoví hned po návratu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace