pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Snad každý tu a tam zatoužil po tom vydat svou vlastní knihu. Vám se nyní tohle přání splní – svým způsobem. Sice to nebude bestseller a nebudete ani pořádat autogramiádu, ale bude to vaše kniha, sestavená z vašich vlastních fotek, které pečlivě poskládáte jednu ke druhé. Ať to budou snímky z dovolené, ze svatby nebo fotografie vašich dětí, ve fotoknize či fotosešitu na ně bude ještě lepší pokoukání.

 

Fotosešit nebo fotokniha až se 104 stranami

 

Vytvořit si fotoknihu nebo fotosešit je lehké jako facka. Stačí si jen zdarma stáhnout jednoduchý program, se kterým by umělo zacházet i dítě. V něm pak jednotlivé fotografie libovolně poskládáte a naaranžujete, klidně můžete přidat i doprovodný text nebo rámeček. Vaší fantazii se skutečně meze nekladou. U 2., 3., a 4. variaty si navíc vyberete i vlastní fotografii na potisk pevné vazby.

 

Fotosešit nebo fotokniha až se 104 stranami

 

Jestliže vám stránky nebudou stačit, můžete si u 2. a 3. varianty za příplatek 48 Kč přidat 4 stránky (maximální počet stránek u 2. varianty je 68, u 3. varianty je to 120). Za příplatek 100 ji budete mít na šířku. U 4. varianty si za 36 Kč připlatíte 2 stránky (vazba s kovovým hřbetem je vhodná až pro 300 stran).

 

Získáte tak jedinečnou a kvalitně zpracovanou fotoknihu nebo fotosešit, orientovaný podle libosti na výšku nebo na šířku, ve kterém si budete fotografie prohlížet stále dokola a dokola.

 

Fotosešit nebo fotokniha až se 104 stranami



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace