pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte krásné fotografie z dovolené a nechcete je nechat jen v počítači nebo draze vyvolávat v obchodě? Žádný problém – pořiďte si fotoknihu přesně na míru. Teď navíc s parádní slevou!

 

Můžete si zvolit ze čtyř variant fotoknihy (nebo fotosešit) dle počtu stránek a rozměru. Všechny fotoknihy mají jedno společné – maximální kvalitu. Fotokniha vám vydrží dlouhé roky bez sebemenšího poškození, můžete se tedy dívat na své oblíbené fotografie se svými blízkými znovu a znovu.

 

Fotosešit či fotokniha z vlastních snímků až o 104 stranách

 

Že nahrát a vhodně upravit fotky je příliš složité a náročné? Ale vůbec ne! Na úpravu fotek do ideální podoby nepotřebujete stahovat žádné drahé nebo složité programy. Jednoduše si zdarma stáhnete program, který byl vytvořen speciálně pro tyto účely.

 

Fotosešit či fotokniha z vlastních snímků až o 104 stranách

 

 

 

Možnost přikoupení dalších stran nebo potisku desek:
U variant Fotokniha OH18 a OH17 za každé další 4 stránky 48 Kč. U varianty Metalbind Big každé 2 stránky za 36 Kč. Potisk desek nyní v akční nabídce zdarma.

 

Fotosešit či fotokniha z vlastních snímků až o 104 stranách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace