pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechte se unést do světa, kterému vládne hudba. To nejlepší od světových velikánů totiž zazní v kouzelné Zrcadlové kapli pražského Klementina a vy tak procítíte jedinečný kulturní zážitek.

 

Galakoncert klasické hudby v Praze

 

Kompletní program koncertu:

 

Galakoncert klasické hudby v Praze

 

Na koncertě vystoupí pod značkou Dvořák Symphony Orchestra Prague saxofon, sólový zpěv a varhany. Tento orchestr vznikl v 60. letech minulého století z iniciativy řady špičkových hudebníků. Také členové současného tělesa jsou přední hráči renomovaných pražských orchestrů (Česká filharmonie, FOK, SOČR, PKO, PKF, Národní divadlo atd). Orchestr vystupoval ve většině evropských států, v USA, Japonsku a Jižní Koreji.

 

Galakoncert klasické hudby v Praze

 

V Klementinu je mnoho reprezentativních a krásně vyzdobených místností. Zrcadlová kaple zaujímá mezi nimi význačné místo a je jedním ze skvostů Klementina. Kaple zasvěcená Zvěstování Panny Marie byla postavena roku 1724 F. M. Kaňkou. Její výzdoba, v níž vkusně ladí užití mramoru na stěnách i dlažbě se zlacenou štukovou výzdobou, s barvou omítky i nástropních fresek, patří užitím zrcadel ve stropních pásech ke světovým unikátům.

 

Galakoncert klasické hudby v Praze

 

Koncerty se uskuteční:

 

Galakoncert klasické hudby v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace