Milujete grilované masíčko, ryby nebo třeba zeleninu? Až je ochutnáte z této grilovací himalájské desky, už je nikdy nebudete chtít připravovat jinak. Deska je vhodná ke grilovaní na všechny druhy grilů a dodá pravý šmrnc každému pokrmu. Také můžete použít na grilování na plynovém hořáku. Další její využití naleznete u pečení v troubě.
Gourmet šéfkuchaři doporučují
Na rozpálené solné desce můžete péct a grilovat kuřecí maso, steaky, zeleninu, ryby, přílohy atd. Díky tomu, že grilovací deska do sebe naakumuluje teplo, vaše jídlo a pochoutky zůstanou dlouho teplé a chutné. Nejvhodnější je maso, zeleninu či rybu před přípravou nakrájet na slabší plátky.
- Deska je krásným doplňkem k servírování sushi, carpaccia, sýrových a zeleninových mís
- Nemusíte používat žádný tuk ani olej
- Nahřátí na plynovém sporáku, grilu a troubě trvá 10–15 min.
- Doporučuje se pomalé nahřátí kolem 200°C
- Deska má sama o sobě vysokou vlhkost, takže snese zahřátí a zchlazení na vysoké teploty
Proč zrovna vaření na solné desce?
Na desce nemusíte používat olej ani žádný jiný tuk. Maso či zelenina krásně změkne a nepřipeče se. Jedná se o jednu z nejzdravějších forem grilování a pečení, což ocení vaše rodina i přátelé.
- Rozměry: 20x20x5 cm
- Váha: 4,5 kg