pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Salon Bello je neobyčejným salonem na Praze 1 v těsné blízkosti obchodního centra Palladium. Tým Salonu Bello je složený výhradně z odborníků ve svém oboru a je tak právem řazen mezi nejprestižnější salony v centru Prahy.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou Bioline v Praze

 

Vás čeká ošetření kosmetikou italské značky Bioline, která je aktivní na trhu profesionální kosmetiky už 25 let. Působí ve 32 zemích světa po celé Evropě, Spojených státech, Kanadě i v jihovýchodní Asii. Nabízí široké, ucelené kosmetické výrobky a profesionální kúry na obličej a tělo.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou Bioline v Praze

 

Ve speciálních laboratořích Bioline vznikají nové aktivní látky, které se získávají čistě z přírodních zdrojů, jako jsou rostlinné extrakty, výtažky z ovoce, květin a aktivní látky z moře. Vysoká kvalita výrobků garantuje okamžité a dlouhotrvající účinky kosmetického ošetření, které potěší a uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou Bioline v Praze

 

Všechny prostředky, poskytované značkou Bioline mají jako konečný cíl zajistit vysoce komplexní a kvalitní servis kosmetičkám, které tak mohou ještě zvýšit svoji profesionalitu a dosahovat tak maximálních výsledků.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou Bioline v Praze

 

V případě potřeby je možné domluvený termín přeobjednat. Přeobjednání je nutné provést nejpozději 24 hodin předem, v opačném případě voucher propadá.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace