pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Salon Bello je neobyčejným salonem na Praze 1 v těsné blízkosti obchodního centra Palladium. Team Salonu Bello je složený výhradně z odborníku ve svém oboru a je tak právem řazen mezi nejprestižnější salony v centru Prahy.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou AHAVA v Praze 

Exkluzivní čistící kosmetické ošetření pleti s kosmetikou AHAVA s minerály z Mrtvého moře s léčivými účinky je vhodné pro všechny typy pleti včetně pro problematické a aknózní pleti za pomocí ultrazvukového přístroje Panestetic.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou AHAVA v Praze

 

Kosmetika AHAVA kombinuje to nejlepší z přírodních zdrojů z Mrtvého moře, aby poskytla vaší pleti nejdokonalejší péči o udržení vaší krásy.


Kosmetické produkty AHAVA jsou nasyceny minerálními látkami, které napomáhají regeneraci vaší pleti, odstraňují odumřelé buňky, vrací pokožce mladistvost a pevnost.

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou AHAVA v Praze


V Salonu Bello si jako v jediném salonu v Praze dopřejete nejen příjemnou regeneraci při kosmetickém ošetření, ale rovněž můžete koupit plný sortiment kosmetických přípravků AHAVA za ceny nižší než internetové. Navíc s exkluzivní slevou 10 %!

 

Hloubkové čištění pleti kosmetikou AHAVA v Praze

 

V případě potřeby je možné domluvený termín přeobjednat. Přeobjednání je nutné provést nejpozději 24 hodin předem, v opačném případě voucher propadá.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace