pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Indoorové hřiště Adventure Minigolf je postaveno a vybaveno tak, aby navozovalo dojem hry v přírodě zároveň s komfortem, který poskytují pouze interiéry budov. Hřiště je umístěno přímo v O2 Aréně v Praze se snadnou dostupností u stanice metra a MHD Českomoravská.

 

Hodina adventure minigolfu až pro 4 osoby v pražské O2 aréně

 

Parkovat můžete zdarma přímo v přilehlém obchodním centru Harfa. Neváhejte a přijďte si zahrát za každého počasí po celý rok.

 

Hřiště je tvořeno jako u golfu 18 jamkami, přičemž jednotlivé dráhy jsou pokryté umělou speciálně vyvinutou golfovou trávou. Po drahách se na rozdíl od klasického minigolfu smí chodit.

 

Hodina adventure minigolfu až pro 4 osoby v pražské O2 aréně

 

Překážky na jednotlivých drahách stejně jako u golfu činí nejrůznější terénní nerovnosti, vyvýšeniny, přírodní překážky atd. Mezi jednotlivými drahami jsou cestičky z přírodního kamene, které vás dovedou vždy k další dráze v pořadí.

 

Před zahájením provozu hřiště otestovala sedminásobná mistryně světa v adventure golfu Olivia Prokopová a stanovila par hřiště na PAR 36. Téměř na všech jamkách lze zahrát "eso", ale někdy i zkušení hráči musí zahrát jamku na více úderů.

 

Hodina adventure minigolfu až pro 4 osoby v pražské O2 aréně



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace