pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Boj za krásnou a štíhlou postavu není nikdy jednoduchý. Pokud ale budete mít v arzenálu taková esa jako lymfodrenáž a lipolaser, nemůžete prohrát!

 

Hubnoucí balíček celkem 20 procedur v Praze

 

Lipolaser

Ošetření je prováděno na certifikovaném přístroji, který obsahuje 8 velkých hlavic vždy po osmi laserových diodách a 2 malé hlavice vždy se třemi laserovými diodami.

 

Zcela zásadní je fakt, že přístroj Lipolaser vyvolá v těle proces, který nastává při běžné sportovní aktivitě (běh, cvičení), kdy dochází ke spalování tukových zásob. Působí pouze na tukové buňky. Tím se vylučuje jakékoliv poškození vnitřních orgánů, nervů, cév či kůže.

 

Hubnoucí balíček celkem 20 procedur v Praze

 

Lymfodrenáž

Lymfodrenáž je založena na přerušované kompresi končetiny a vytváření tlakové vlny podporující lymfatický a žilní systém. S její pomocí lze dosáhnout optimálních kosmetických a léčebných výsledků.

 

Pomáhá také rychlejší regeneraci po fyzické zátěži, turistice a sportu. Užívá se jednak při léčbě otoků, ale také ke zlepšení stavu pokožky, ke zrychlení metabolických procesů a k detoxikaci těla.

 

Hubnoucí balíček celkem 20 procedur v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace